Da bi Vaša narudžba bila uspešno realizovna potrebni su nam sledeći podaci: Vaše ime i prezime, puna adresa, email i broj telefona. Ove podatke Webshop „Promobox“ štiti i onemogućava njihovu dostupnost trećim licima. Naš servis se obavezuje da neće prodavati, prosleđivati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način prenositi trećim licima podatke koji su uneseni prilikom registracije ili narudžbe.

Osim toga, osoblje našeg servisa je dužno redovno sprovoditi kontrole i pregled sadržaja, te pronalazak eventualnih neispravnosti i otklanjanje istih, kao i zaštitu od hakerskih upada i drugih pokušaja pristupa/korišćenja korisničkog sadržaja.

Diskretnost podataka

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Portal se obavezuje na korektno i diskretno čuvanje podataka na serveru, no ne može garantovati:

– da će treća lica uvek postupati prema Uslovima korišćenja,

– da eventualni vidljivi sadržaj neće biti kopiran ili prosleđivan od strane trećih lica,

i ostalih nepoželjnih, ali mogućih scenarija nezaobilaznih u digitalnom okruženju.

Integritet podataka

Webshop „Promobox“ je dužan obezbediti, na najvišem mogućem nivou, integritet sadržaja prosleđenog od strane korisnika, što podrazumeva sprečavanje nedozvoljenih izmena, dodavanja, brisanja, dupliranja, te krađe i sličnih aktivnosti. Ovo se ne odnosi na podatke koji imaju netačan, uvredljiv, zlonameran, eksplicitan i ostali neprihvatljiv sadržaj, koji će prema Uslovima korišćenja biti otklonjen od strane osoblja ovog servisa.